1,5 kg HK Viljapossun ulkofileetä
Täyte:
170 g HK Amerikan pekonia
150 g herkkusieniä_
1 kpl sipulia
2 rkl Flora Culinessea
200 g Crème Bonjour Valkosipulia
5 rkl ruohosipulia
1,5 rkl Knorr Vasikkafondia
1 tl pippurisekoitusta
Leikkaa kokonainen ulkofilee auki niin, että siitä muodostuu levy. Nuiji se noin 1,5 cm:n paksuiseksi. Aloita täytteen valmistus ruskistamalla pekoni paistinpannulla. Siirrä ruskistuneet pekonit sivuun. Paista viipaloidut sienet ja hienonnettu sipuli Flora Culinessessa. Sekoita sieni-sipuliseos ja pekoni tuorejuuston kanssa. Mausta seos ruohosipulilla. Levitä täyte lihan päälle ja kääri levy rullalle. Sido liharulla puuvillalangalla tai hammastikuilla, jotta se pysyy koossa kypsennyksen ajan. Sivele fileen pinta liemitiivisteellä. Ripottele pintaan pippurisekoitusta. Kypsennä uunissa 170 °C:n lämpötilassa noin 1 tunti. Kääri rulla folioon ja anna sen vetäytyä noin 10 minuutin ajan. Leikkaa rulla viipaleiksi ja aseta tarjolle.